Vier uw feest op het water

Vier uw feest op het water

Feest vieren doet u het beste op het water. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in culinaire vaartochten en feesten op het water tot wel 250 gasten! Rederij van Hulst is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Voor kleine en grote groepen
Of het gaat om een bruiloft of een klein intiem jubileum, voor ons maakt dat geen verschil. Voor elk feest of event hebben wij een passend schip om uw feest een groot succes te maken. Onze schepen lenen zich uitstekend voor zowel kleine als grote gezelschappen. Daarbij hebben twee van onze schepen een echte dansvloer!

Unieke ervaring
Een feest aan boord van een van de schepen van Rederij van Hulst is een unieke ervaring. Uw gasten blijven geboeid door de steeds afwisselende omgeving. Het is tevens mogelijk om uw gezelschap vanaf bijna elke locatie op te laten stappen, als er maar bevaarbaar water aanwezig is.

Culinaire mogelijkheden
Aan boord is het feestvarken het stralende middelpunt van het feest. De gepassioneerde koks zorgen ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt. Uiteraard bepaalt u zelf de invulling van uw feestcatering. Zij verzorgen het feest tot in de culinaire puntjes. U heeft daarom alle tijd om uw gasten te vermaken!

Thuishaven
Onze thuishaven ligt rondom de Kagerplassen. Deze liggen middenin het Groene Hart. De Kagerplassen liggen samen met het Braassemermeer in het gebied met de meeste molens en zelfkazende boeren van Holland. Ook kent het gebied een rijke flora en fauna.

Vaart u mee?
Wij leggen graag de loopplank voor u uit en verwelkomen u graag aan boord. Wist u dat u al voor een prijs vanaf €50,- per persoon uw feest bij ons aan boord kunt vieren? Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op via info@rederijvanhulst.nl of +31 (0)71 250 19 00.