Een begrip in de regio

Als Rederij van Hulst verzorgen wij al ruim 60 jaar activiteiten op het water. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in culinaire rondvaarten en feesten op het water voor maximaal 250 gasten. Het rondvaartbedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water. Inmiddels mogen we ook steeds meer buitenlandse toeristen op onze schepen verwelkomen. De afgelopen jaren is de rederij flink gegroeid. Er zijn diverse nieuwe schepen gebouwd, waardoor de vloot is vernieuwd en uitgebreid. In Katwijk is een locatie omgebouwd tot een scheepswerf voor eigen gebruik en een heus dok voor het onderhoud van onze schepen.

Sinds 1 januari 2018 behoort Groene Hart Cruises uit Leiden/Leiderdorp bij Rederij van Hulst. Hans en Sonja Bosma van Groene Hart Cruises zijn nog nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Rederij van Hulst. Gert-Jan Nell, algemeen directeur van Rederij van Hulst: “Door investeringen in onze bedrijfsuitbreiding hebben wij de dekking in de regio compleet gemaakt en beschikken we als enige rondvaartbedrijf in het Groene Hart over zoveel afvaartlocaties: Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijk-Binnen, Sassenheim en Katwijk aan Zee. Daar zijn we trots op en we zien met vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Familiebedrijf

Rederij van Hulst is van oorsprong een echt familiebedrijf. Voordat enkele jaren geleden er nieuwe partners in de rederij kwamen, heeft het echtpaar Van Hulst ruim 40 jaar hard gewerkt aan de rederij. In 2016 is mevrouw Van Hulst met pensioen gegaan. De heer Van Hulst werkt nog samen met de nieuwe partners in de rederij. Zijn ruime kennis en ervaring in de rederijbranche zijn zeer waardevol.

Welkom aan boord namens het team van Rederij van Hulst: Juul, Henk, Hans, Sonja, Peter, Dennis, Chantal en Gert-Jan