Onze schepen

Wij zijn trots op onze vloot. Maak kennis met onze schepen:

River Dream

Maak kennis met de River Dream. Het zusterschip van onze River Queen is net zo imposant in haar verschijning. Met haar mooie salon, ruime panoramadek en frisse uitstraling is zij bij uitstek geschikt voor grote groepen t/m 170 personen, en voor zakelijke bijeenkomsten.

Triton

PHOTO-2020-04-07-19-27-15

Een stukje geschiedenis in een nieuw jasje. De Triton is maar liefst 40 jaar oud en recentelijk volledig gerestaureerd en daarmee klaar voor de toekomst! De mooie lijnen en het warme interieur zorgen voor een elegante verschijning. Bent u al in dit nostalgische schip gestapt?

Rijnstroom

Rijnstroom al varend

De Rijnstroom uit 2018 is een nostalgisch ogend schip naar voorbeeld van traditionele ‘van Hulst’ rondvaartboot. Het schip is ruim opgezet, heeft een hoge capaciteit en beschikt over een ruime open kuip. De salon is klassiek afgetimmerd met hoogwaardig mahonie. In combinatie met de rode kleurstellingen voelt het schip nostalgisch en gezellig aan.

Rijnland

Boot varend over Kagerplassen

Na het succes van de Rijnstroom kwam in 2019 ‘De Rijnland’. Het zusterschip van de Rijnstroom. De schepen zijn identiek aan elkaar. Zonder naamaanduiding zijn zij niet te onderscheiden. Ook dit schip is ruim opgezet, heeft een hoge capaciteit en beschikt over een ruime open kuip. De salon is wederom klassiek afgetimmerd en voelt hierdoor gezellig en nostalgisch aan.

Stan Huygens

Een markante en ongeëvenaarde verschijning op het water. Dat is de Stan Huygens! Dat zag ook biermagnaat Freddy Heineken, die jarenlang met dit schip door de Amsterdamse grachten voer. Stap aan boord en waan u in een wereld van luxe. De Stan Huygens is het VIP schip van de vloot en limousine op het water.

Zuid-Holland

Rederij van Hulst - ZH

Welkom aan boord van “de Provincie Zuid-Holland”. Dit Statenjacht heeft in het verleden al veel belangrijke gasten vervoerd, waaronder leden van het Koninklijkhuis. Hedendaags maakt de Commissaris van de Koning nog regelmatig gebruik van dit nostalgisch jacht. Daarnaast is het Statenjacht exclusief te huur voor kleine gezelschappen t/m 12 personen.