Vier uw feest aan boord

Vier uw feest aan boord

Wat is een mooiere plek om een feest te vieren dan op het water? Uw verjaardag, jubileum of zakelijke bijeenkomst wordt een ware belevenis als u voor een feestlocatie op het water kiest. U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw gezelschap omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen. Opstappen kan vrijwel overal, zolang er maar water is! En het aantal vaarroutes is enorm. Wij bieden diverse arrangementen, maar ook maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Meer dan enkel een rondvaart
Wij begrijpen als geen ander dat u tijdens uw feest meer verwacht dan enkel een rondvaart. Een feest aan boord bij Rederij van Hulst is een complete beleving. Een culinair hoogstandje met uitzicht over de mooiste landschappen van Nederland. Kiest u voor een arrangement met een Oosters, Frans, Italiaans of Hollands buffet of geniet u met uw gezelschap liever van een uitgebreide brunch? Het kan allemaal bij Rederij van Hulst. Uiteraard kunnen wij het arrangement ook compleet naar uw wensen samenstellen.

Schepen voor elke gelegenheid
Wij zijn trots op onze vloot. Onze schepen lenen zich uitstekend voor feesten voor grote en kleine gezelschappen. Onze River Queen biedt bijvoorbeeld ruimte aan 170 gasten binnen en 100 gasten op het buitendek. Vanuit de ruime lounge is er een prachtig uitzicht door het 360 graden panoramaraam. Binnen is een flexibele opstelling mogelijk voor bijvoorbeeld een buffet of een vergadering. Gaan op uw feest de voetjes van de vloer? Onze Sleutelstad beschikt naast een salon en ronde voorzit ook over een heuse dansvloer!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken uw wensen graag met u.