Varen in het najaar

Varen in het najaar

Nu de zomervakantie bijna voor iedereen is afgelopen en het najaar langzaam start is het natuurlijk alsnog leuk om een keer te gaan varen door de prachtige, veelzijdige Bollenstreek. Rederij van Hulst biedt ook in het najaar voldoende mogelijkheden om onze prachtige omgeving vanaf het water te verkennen. In dit blog lichten we ons aanbod uit voor de komende periode.

Ontdek het Groene Hart
U heeft in de komende periode nog een aantal keer de mogelijkheid om het Groene Hart te ontdekken met Rederij van Hulst. Deze rondvaart vaart u over verschillende plassen, vaarten, rivieren en kanalen. Deze 4 uur durende rondvaart vertrekt vanuit zowel Leiderdorp als Warmond.

Rondvaart Kagerplassen
De ‘Rondvaart Kagerplassen’ is een prachtige rondvaart die te combineren is met een bezoek aan het eiland Kaag. Het eiland Kaag is het grootste eiland in onze omgeving met zo’n 350 vaste bewoners. Een absolute aanrader is de wandeling met een gids over dit eiland. Belangrijk is dat u dit van tevoren boekt en deze wandeling is alleen mogelijk als er meer dan 15 personen mee gaan.

Paling en Tuinentocht
Vaart u met ons mee dwars door de drijvende tuinen van Aalsmeer? Tevens brengen we een bezoek aan palingrokerij Eveleens. Bij deze rokerij kunt u heerlijke visspecialiteiten kopen en uiteraard kunt u een kijkje nemen in de rokerij van het bedrijf. Deze rondvaart is nog maar op een beperkt aantal dagen te boeken!

Nieuw! Bezoek de markt van Leiden
Vanaf september t/m november varen wij 2 keer in de week naar de markt van Leiden! Deze nieuwe rondvaart geeft u de mogelijkheid deze Oud-Hollandse stad te ontdekken. Dit gezellige, bruisende centrum is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Verder zijn er natuurlijk nog de traditionele kerstmarkten in diverse plaatsen die te combineren zijn met een rondvaart. Houd hiervoor onze social mediakanalen in de gaten of neem een kijkje in ons vaaraanbod.

Vaart u gezellig met ons mee dit najaar? We zien u graag aan boord! Uw tickets kunt u boeken op onze website. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt dan bellen naar +31 (0)71 250 19 00 of mailen naar info@rederijvanhulst.nl