Vaar met ons mee naar Amsterdam!

Vaar met ons mee naar Amsterdam!

Ook dit seizoen varen wij weer een aantal keer naar onze hoofdstad. Tijdens deze 11 uur durende dagtocht geniet u van kleine Hollandse dorpjes, molens en schitterende vaarwegen door het oer-Hollandse landschap. Naast de mooie rondvaart heeft u ook nog eens 2 uur de tijd om u in Amsterdam zelf te vermaken. Een ideaal dagje uit!

Verschillende opstaplocaties

Als u de dagtocht naar Amsterdam boekt heeft u de keuze uit 2 verschillende opstaplocaties, Leiderdorp en Warmond. Vanuit daar varen wij via de Kagerplassen, over de Drecht langs het pittoreske Bilderdam. Langs Uithoorn en over de Amstel komen wij aan in Amsterdam. Vervolgens heeft u tijd om onze mooie hoofdstad te bezoeken.

Eenmaal op de terugvaart varen we over de Nieuwe Meer en de Ringvaart langs Aalsmeer en de Nieuwe Wetering om vervolgens weer op de Kagerplassen aan te meren. Al varend geniet u van de schitterende omgeving die het landschap ons te bieden heeft.

Eten & drinken

Tijdens een dagtocht is er natuurlijk gedacht aan eten en drinken. Op de heenvaart serveren wij u koffie met appelgebak. Ook aan de lunch is gedacht; een heerlijk kopje soep met een broodje. Op de terugvaart, zo rond 18:00 uur, serveren wij het Hollandse buffet.

Uiteraard hebben wij voor u een kleine kaart samengesteld met een beperkt assortiment dranken en etenswaren zodat u tijdens de vaart ook nog iets kan bestellen. Het is ook mogelijk om van tevoren aan te geven wat uw wensen zijn op het gebied van catering.

Vaart u met ons mee?

Wij zien u graag aan boord! Op 5 verschillende dagen brengen wij u heen en weer naar Amsterdam. Bekijk ons vaaraanbod voor meer informatie over deze vaart. Als u verder vragen heeft kunt u mailen naar info@rederijvanhulst.nl of bellen naar +31 (0)71 250 19 00.