Uw vaartocht online boeken

Uw vaartocht online boeken

Nieuw: online uw vaartocht met Rederij van Hulst en Groene Hart Cruises boeken

Vol trots kunnen wij u melden dat u vanaf 1 maart via onze vernieuwde website rederijvanhulst.nl online onze rondvaarten en dagtochten kunt boeken. Rederij van Hulst en Groene Hart Cruises nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Ook een jubileum of verjaardag viert u bij ons aan boord. Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u namelijk het beste op het water. Boek nu eenvoudig en snel uw gewenste boottrip of dagje uit. De gereserveerde tickets ontvangt u per e-mail en neemt u geprint mee op uw geboekte dag.

Ons vaargebied
De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de ‘Kagerplassen’, een van de grootste Nederlandse veenplassen. Onze omgeving bestaat uit uitgestrekte weidelandschappen, tientallen (historische) molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een geweldig uitzicht op deze bijzondere omgeving. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.
Onze schepen en tochten vertrekken uit Warmond, Leiden/Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk en Lisse.

Over Rederij van Hulst
Al ruim 60 jaar verzorgt Rederij van Hulst activiteiten op het water vanuit Warmond en Noordwijk als vaste opstapplekken. Het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water. Er zijn in 2017 nieuwe schepen gebouwd. In Katwijk is een locatie omgebouwd tot een scheepswerf voor eigen gebruik en een heus dok voor het onderhoud van onze schepen. Vanaf 1 januari 2018 is Groene Hart Cruises uit Leiden/Leiderdorp toegevoegd aan de organisatie. Zo hebben wij de dekking in de regio compleet gemaakt.

Voor informatie en boekingen kunt u terecht op rederijvanhulst.nl. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)71-250 19 00. Graag tot ziens aan boord op een van onze schepen!