Tussen Drecht en Does

Tussen Drecht en Does

In dit blog schenken wij aandacht aan de dagtocht ‘Tussen Drecht en Does’. Deze schitterende dagtocht is dit seizoen weer te boeken bij Rederij van Hulst. Vanaf 28 juni t/m 30 augustus varen wij elke vrijdag over de rivier de Does. Tijdens deze dagtocht varen wij langs prachtige molens en boerderijen. Bent u al nieuwsgierig geworden? In dit blog vertellen wij u meer over deze prachtige omgeving!

Drecht en Does
De Drecht is een rivier die volledig door de gemeente Kaag en Braassem loopt. De 6,5 kilometer lange rivier heeft zijn bron in Oude Wetering en mondt uit in het Amstel-Drechtkanaal. De Does is een eeuwenoude rivier die voor het jaar 1200 al gegraven schijnt te zijn. De rivier loopt in de gemeenten Kaag en Braassem en Leiderdorp. Al varend over deze schitterende rivieren geniet u van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft.

Onze dagtocht
Bij deze 5,5 uur durende rondvaart kunt u zowel opstappen in Warmond als in Leiderdorp. Via de Oude Rijn varen wij vervolgens de Does op. Via de Braassem draaien we de rivier de Drecht op waar we richting Bilderdam varen. Uiteindelijk varen wij via de Ringvaart van de Haarlemmerpolder, via de Kagerplassen, terug naar de afvaartlocaties.

Eten & drinken
Bij het boeken van uw tickets is het uiteraard mogelijk om eten en drinken te bestellen, dit kan eenvoudig via ons bestelformulier. U heeft de keuze uit heerlijke broodjes die wij tijdens de rondvaart aan u serveren. Zo geniet u van een heerlijke lunch tijdens deze mooie vaart.

Vaart u met ons mee?
Enthousiast geworden over deze rondvaart? U kunt uw tickets eenvoudig bestellen op onze website. Heeft u vragen over deze rondvaart? U kunt altijd mailen naar info@rederijvanhulst.nl of bellen naar +31 (0)71 250 19 00. Wij zien u graag aan boord!