Terugblik van onze passagiers

Terugblik van onze passagiers

Ook voor gezelschappen organiseren wij heel graag een mooie dag op het water. Ter ere van een verjaardag, jubileum of een gezellig dagje uit met de vereniging. Op zaterdag 2 juni verzorgden wij een rondvaart voor het Sionkoor uit Katwijk. Met veel plezier namen we hen mee aan boord voor een tocht over het water. Het stemt ons dan ook heel tevreden om onderstaande reactie te mogen ontvangen van onze passagiers.

Heel hartelijk dank voor de goede verzorging van de boottocht j.l. zaterdag, 2 juni, om 11 uur, voor het Sionkoor. We hadden een prachtige boot, heerlijke koffie + appelgebak. Wat een goede service! We hebben als koorleden er enorm van genoten. Nogmaals dank voor alles.

Vriendelijke groeten,
Nel de Mooij
Sionkoor

Iets te vieren?
Wat is een mooiere plek om een feest te vieren dan op een boot? U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw gezelschap omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen. U kunt op bijna iedere plaats opstappen (zolang er maar water is!) en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met u.