Stel uw eigen boottocht samen!

Stel uw eigen boottocht samen!

Bent u op zoek naar een mooie locatie om uw feest of jubileum te vieren? Kies dan voor een boottocht bij Rederij van Hulst. In samenwerking met Catering Cor Jansen zorgen wij ervoor dat uw feest een groot succes wordt. Want varen en eten, dat is toch een perfecte combinatie?

All-in arrangementen
Om het u gemakkelijk te maken, hebben we alvast een aantal arrangementen voor u samengesteld. Zo hoeft u alleen nog maar het soort buffet, de tijd en datum en het schip naar wens te kiezen. Kies voor een 3- of 4-urige boottocht in combinatie met een buffet naar keuze. Italiaans, Frans, Hollands, Oosters of een brunch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Maatwerkarrangement
Mocht u andere wensen hebben dan onze vooraf samengestelde arrangementen, kunt u kiezen voor maatwerk. Naast heerlijke buffetten heeft u hierbij ook de keuze uit een High Tea, High Wine of een lunchbuffet. Voor deze arrangementen geldt wel een minimumaantal van 25 personen.

Wilt u meer informatie over onze arrangementen, kijk dan op deze pagina: https://rederijvanhulst.nl/maatwerk-arrangementen/.

Vier uw feest in onze prachtige omgeving
Met onze boottocht in combinatie met heerlijke catering bieden wij u de ideale feestlocatie. Wij varen langs prachtige weilanden en uitgestrekte landschappen, terwijl u en uw gasten genieten van heerlijk eten en drinken. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekortkomen. Onze luxe schepen zijn van alle gemakken voorzien.

Vaart u met ons mee?
Graag verzorgen wij uw feest of jubileum! Wilt u meer informatie naar aanleiding van dit blog? Neemt u dan contact met ons op via info@rederijvanhulst.nl of bel naar +31 (0)71 250 19 00. We staan u graag te woord.