Schippersblog “Volle vaart vooruit!”

Schippersblog “Volle vaart vooruit!”

Volle vaart vooruit!

Al bijna een jaar zijn we met z’n allen aan “het schipperen” tussen wat wél en wat niet kan of mag. In sommige gevallen resulteert dat inmiddels zelfs “schipperen” tussen hoop en vrees. Ja, ook wij kregen deze verhalen mee. En dat terwijl we niet anders willen dan met “volle vaart” vooruit. Dat betekent niet dat wij in de tussentijd stil zitten. Meer dan ooit hebben we tijd en aandacht kunnen schenken aan de samenstelling van ons vaaraanbod. Vanuit de vertrouwde opstapplaatsen bieden we komend jaar een prachtige reeks van tochten voor elk wat wils. Van natuurtochten met prachtige vergezichten en oer-Hollandse doorkijkjes tot combinaties van een vaartocht en een bezoek aan één van de mooiste plaatsen van ons land.

Eerder schreef ik al dat tussen al dat “schipperen” ook geen reden is om vooruit te plannen. Om na te denken over een originele invulling van bijvoorbeeld het jaarlijkse familie-uitje of de viering van een professionele óf privé jubileum. Samen met familie, vrienden, collega’s of oud-collega’s al varend dat ene moment vieren. Een betaalbaar en zorgeloos uitstapje waarbij je jezelf en andere trakteert op het ene na het andere hoogtepunt. Zorgeloos omdat we standaard zorgen voor een professionele begeleiding. Wat de keuze ook is, we regelen het. Tot in perfectie! Van een smakelijke koffietafel, stijlvolle lunch, high tea, feestelijke borrel tot een meergangen diner. Of van een zakelijke presentatie, muzikale vaarbelevenis met een klassieke inslag (of gezellige meezingklassiekers) tot juist een meer rustgevende, meditatieve vaartocht door de natuur. Als één van de weinige aanbieders hebben wij hiervoor alles in huis, of liever gezegd: aan boord!

Ik benoem dit allemaal omdat ik uit eigen ervaring weet dat een vaartocht altijd garant staat voor vele onvergetelijke momenten, zowel voor jong als oud(er). Een belevenis waarover nog lang zal worden nagepraat. Daarom mijn persoonlijke oproep om vooral niet stil te blijven zitten maar om juist vooruit te kijken. Om een datum te prikken waarop we met z’n allen gaan genieten van de buitenlucht, de natuur, het water én elkaar! De collega’s “aan de wal” zitten voor u klaar om de meest passende invulling hieraan te geven. En zo pakken we met elkaar de draad “van het normale” weer op, en gaan we in volle vaart vooruit!

Was getekend,
“de ouwe”