“Het was een zeer geslaagde vaartocht met Rederij van Hulst”

“Het was een zeer geslaagde vaartocht met Rederij van Hulst”

Onlangs ontvingen wij een mooie referentie van Wim en Cissy Goddyn. We delen dit positieve referentieverhaal graag met jullie:

“Beste Rederij van Hulst,

Hierbij willen wij u hartelijk bedanken voor de zeer geslaagde vaartocht op zaterdag 8 juni 2019. Alles was perfect geregeld: de kapitein overlegde tevoren welke route we zouden varen en hoeveel informatie hij zal verstrekken tijdens de vaartocht. Ook over de muziekkeuze werd overlegd. De kinderen mochten om de beurt aan het roer, wat door hen en door hun ouders bijzonder op prijs werd gesteld.

De twee gastvrouwen die voor de drankjes en hapjes zorgden waren vriendelijk, attent en gastvrij. Ze zorgden ervoor dat niemand lang zonder een drankje zat en ruimden tussendoor de tafels af. Top! Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren vol lof over de heerlijkheden van het buffet. Ook was iedereen vol bewondering voor het prachtige, stabiele schip: ondanks het stormachtige weer was er niemand zeeziek geworden.

U zult begrijpen, dat wanneer de gasten zo tevreden en enthousiast zijn, wij dat zelf ook zo ervaren. Het was een onvergetelijke dag.

Nogmaals hartelijk dank voor alles en vriendelijke groeten,

Wim en Cissy Goddyn”

Wilt u ook zo’n prachtige ervaring beleven? Bekijk hier ons vaaraanbod.