Presentatie dagtochtenaanbod 2020

Presentatie dagtochtenaanbod 2020

Ook in 2020 hebben wij weer een prachtig aanbod aan dagtochten voor u samengesteld! Tijdens onze dagtochten brengt u een bezoek aan een stad of evenement met een van onze prachtige schepen.

Onze thuishaven ligt rondom de Kagerplassen. Vanaf deze afvaartlocatie nemen wij u mee naar verschillende plaatsen in de omgeving.

Bezoek een stad
Wat dacht u van een bezoek aan de traditionele Toeristenmarkt van Katwijk? Een dagtocht naar Amsterdam vindt u ook dit jaar terug in ons vaarprogramma, net als de dagtocht naar Haarlem. Geniet van de Vliet met onze dagtocht naar Delft. Delft heeft een uitgebreid aanbod aan musea, gezellige pleinen en winkels. Op donderdag is er zelfs een markt. Vaart u met ons mee over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar De Nieuwe Meer met als eindbestemming Volendam? Onderweg passeren wij het eiland Pampus.

Havenstad Rotterdam
Liever richting Rotterdam met een van onze schepen? Ontdek de Rotterdamse Havens met onze dagtocht naar Rotterdam. Met een van onze luxe passagiersschepen vaart u door het prachtige Groene Hart. Varend over onder andere de Gouwe en de Hollandse IJssel komt u langs steden zoals Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Gouda en Nieuwerkerk. In Rotterdam maakt u een mooie vaartocht door het havengebied. Tijdens de vaartocht doet u veel indrukken op door de wisselende landschappen, terwijl de grote havenstad Rotterdam aan u voorbijtrekt.

Bekijk hier het complete aanbod van onze dagtochten. Direct tickets boeken? Ook dat is mogelijk via onze website. Graag verwelkomen wij u aan boord!