Wij zoeken Jou!

En iedereen is welkom.
OPEN SOLLICITATIE DAG 5 MAART

Op 5 maart a.s. organiseren wij onze open dag! Wij willen je graag ontmoeten en laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen onze bedrijven. Onze open dag vindt plaats tussen 10.00uur en 16.00uur bij onze locatie in ’t Heen, Steenbakkerstraat nummer 1 & 11.

Heb jij zin om deel uit te maken van een fantastisch team van gemotiveerde en enthousiaste mensen? Rederij van Hulst, Amsterdam Boat Cruises, Uit met Jonker, Holland Ticket Service en Catering Cor Jansen zijn opzoek naar uitbreiding van onze teams om nog meer mooie dingen te gaan realiseren.

Geheel in stijl aankomen bij onze open dag?

Dat kan! We varen met de Triton tussen de Zwaaikom in Katwijk ter hoogte van Haven 8 naar onze eigen loods in ’t Heen! Ook rijden wij met onze eigen bussen tussen de Zwaaikom en de loods. Om het uur vaart onze boot net als onze bus. Fijn toch?!

Meet & Greet!

Dit is een unieke kans om persoonlijk met een medewerker te spreken om meer te weten te komen over de banen die momenteel worden aangeboden. Het is de perfecte aangelegenheid om ons te ontmoeten, je vragen te stellen en te kijken hoe het eraan toe gaat binnen onze organisatie.

Laat ook van je horen als je geen werk zoekt, maar gewoon lekker bezig wilt zijn voor een paar uur per week. Er is een scala aan mogelijkheden en wij hebben je er graag bij.

Kom gezellig langs, niet weten waar het schip strandt is minder erg dan de boot missen!

Tot dan!
Solliciteer!

Kom je graag ons ambitieuze team versterken? Wees er dan snel bij en reageer direct via chantal@rederijvanhulst.nl. voor meer informatie kun je ook bellen naar 071-250 1900