Op vakantie naar Noordwijk

Op vakantie naar Noordwijk

Op vakantie naar Noordwijk

Met zijn duinen, bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 kilometer lang zandstrand is Noordwijk het perfecte decor voor een vakantie in eigen land. De gemeente Noordwijk bestaat uit twee kernen, die van elkaar worden gescheiden door een groenstrook.

Veel bezienswaardigheden
Vanouds was Noordwijk aan Zee een vissersdorp. Nu is het dankzij het zandstrand van 13 kilometer vooral geliefd als badplaats. Er zijn twee brede boulevards waar u diverse zonnige terrassen, restaurants en winkeltjes vindt. Rondom de vuurtoren vinden jaarlijks verschillende evenementen plaats. In 1992 werd de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen aangewezen als beschermd dorpsgezicht op grond van de Monumentenwet. Hier vindt u nog de sfeer van vroeger eeuwen terug. Samen met een aantal omliggende gemeenten maakt Noordwijk-Binnen deel uit van de befaamde Bollenstreek.

Rondvaarten vanuit Noordwijk
Wilt u de Kagerplassen ontdekken? Vanaf Noordwijk-Binnen vertrekken voor een rondvaart in een waterrijke wereld met prachtige natuur, vergezichten en veel watervogels. Tijdens deze tocht doorkruisen wij de Kagerplassen waar wij een stop maken bij het Kaageiland.
Ook varen wij vanaf Noordwijk met een lijnverbinding naar Warmond, waar u kunt opstappen bij diverse rondvaarten in de buurt of naar Leiden.

We verwelkomen u graag aan boord in Noordwijk. Uw rondvaart vanaf Noordwijk boekt u hier.