Onze vaartocht ‘Holland op zijn mooist’ start over drie maanden

Onze vaartocht ‘Holland op zijn mooist’ start over drie maanden

Wist u dat over precies drie maanden onze vaartocht ‘Holland op zijn mooist’ van start gaat? Tickets zijn nu al verkrijgbaar via onze website!

Hoe ziet de vaarroute eruit?
Deze vaartocht vertrekt vanuit Katwijk aan Zee, een voormalig vissersdorp dat van oorsprong onderdeel was van het Romeinse Rijk. U vaart met één van onze luxe schepen via een deel van de Limesroute, Oegstgeest, Rijnsburg en Warmond richting de Kagerplassen. De Kagerplassen is een stelsel van verschillende veenplassen middenin het Groene Hart. Dit gebied kenmerkt zich door plassen en eilanden. De eilanden zijn polders die nog steeds bemaald worden door 18, in bedrijf zijnde, gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u tijdens de vaartocht. Kortom, Holland ten voeten uit!

Kaag
Het grootste eiland van het plassengebied is het eiland Kaag, met ongeveer 475 vaste bewoners. Tijdens deze vaartocht bezoekt u dit eiland. Het eiland Kaag heeft diverse horecagelegenheden. Goede kwaliteit en prijzen zijn de kenmerken van alle eetgelegenheden. Er is ook veel plezier te beleven aan watersport. Wat dacht u van waterskiën? Ideaal voor degenen die van actie en snelheid houden. Of neem een kijkje bij een van de bekendste scheepswerf Royal van Lent. Deze is ook op het eiland gevestigd. Bij de plaatselijke boerderij zijn diverse streekproducten te koop.

Wandeling met gids
Het is ook mogelijk om tijdens deze rondvaart onder begeleiding van een gids een wandeling te maken op Kaageiland. Deze wandeling met gids dient u vooraf (per e-mail aan info@rederijvanhulst.nl) te boeken en is mogelijk vanaf 15 personen.

Tickets boeken voor deze vaartocht? Boek ze hier.