Onze prachtige omgeving!

Onze prachtige omgeving!

In onze prachtige omgeving zijn enorm veel leuke dingen te doen. Bent u een keer in de buurt of bent u van plan een dagje uit naar de Bollenstreek te plannen? Lees dan vooral dit blog. We zetten een aantal leuke activiteiten in onze streek op een rijtje. Nergens is het zo veelzijdig als in de Bollenstreek!

Fietsen of wandelen
Een erg populaire hobby van vele mensen is natuurlijk fietsen en wandelen. Dat kan het beste in de Bollenstreek! Door de prachtige landschappen en langs pittoreske dorpjes is het wandelen of fietsen een groot genot. Met uitgestrekte polders en plassen is er met name voor natuurliefhebbers genoeg te zien. Er zijn verschillende fietsroutes die perfect zijn voor mensen die bijvoorbeeld langs de kust willen fietsen of voor mensen die juist liever de weilanden in gaan. Voor ieder wat wils!

Leuke steden
In de Bollenstreek is het ook leuk om eens een van de vele steden te bezoeken. Gedurende het hele jaar zijn er van allerlei dingen te beleven in de steden, denk aan Haarlem, Gouda, Katwijk of Lisse. Vooral de toeristenmarkt van Katwijk is een grote trekpleister voor toeristen in de zomer. Uiteraard mag ook ‘Gouda bij Kaarslicht’ niet vergeten worden. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement die in de winter plaatsvindt. Veel diversiteit aan activiteiten dus!

Rondvaarten
Hoe leuk is het om een van deze activiteiten of bezienswaardigheden vanaf het water te beleven? Met Rederij van Hulst is dat mogelijk. Wij hebben een divers aanbod aan rondvaarten en dagtochten die u het hele jaar door langs tal van bezienswaardigheden brengt. Met onze rondvaarten ontdekt u de veelzijdige Bollenstreek in zowel de winter- als de zomerperiode.

Wilt u een feestje organiseren in deze prachtige omgeving? Dat kan uiteraard ook. Onze verschillende schepen maken uw feest tot een succes. Voor zowel grote als kleinere groepen. Viert u uw feest of jubileum ook bij ons aan boord? Wij zien u graag aan boord.

Vaart u mee?
Deze mooie omgeving ontdekken vanaf het water? Bekijk ons uitgebreide vaaraanbod of maak kennis met onze arrangementen! Heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar +31 (0)71 250 19 00 of mailen naar info@rederijvanhulst.nl.