Mooie terugblik op feest aan boord

Mooie terugblik op feest aan boord

Graag delen wij deze mooie referenties over een feest op ons prachtige luxe schip River Queen met u. Heeft u ook binnenkort iets te vieren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag met u de uitgebreide vaar- en cateringmogelijkheden.

Ons feestje op 30 mei 2018

Nu alle stofwolken hier zijn opgetrokken en de familie net is vertrokken richting Amerika, eerst maar even een berichtje aan Rederij van Hulst.
Wat was het een feest!!! Wij hebben zo genoten, van het begin tot het eind. En wij niet alleen, maar minstens zo belangrijk, ook onze gasten.
Alles wat tot in de puntjes verzorgd, de boot, het aardige personeel, de bloemen en niet te vergeten het zeer verzorgde en heerlijke eten.
Het zag er werkelijk prachtig uit. Kevin en de doedelzakspeler maakten het plaatje compleet.
We krijgen mailtjes om te bedanken voor de geweldige dag. Hieronder één die de sfeer, denk ik, goed verwoordt.

Nogmaals onze grote dank,

Henk en Joke

“Goedenavond jarig echtpaar,

Ineke en ik willen nog even melden dat wij een bijzonder gezellige dag hebben gehad bij jullie aan boord. Wat wij al evaluerend vaststelden is dat jullie er in zijn geslaagd die 10 jaren niet alleen voor jezelf maar ook voor een grote kring om jullie heen, inspirerend te maken. Jullie ‘dwingen’ de gasten van 10 jaar geleden regelmatig getuige te zijn van de goede keuze, de verstandige stap indertijd door jullie gezet, waardoor die groep elkaar als ‘getuige’ van het jonge geluk steeds beter leert kennen. Als gevolg daarvan zijn de gesprekken geanimeerd en de inhoud stijgt boven de small talk uit.

Ik stel vast dat Henk de bestendige gedragslijn die hij in Rotterdam leerde, gewiekst en correct weet te volgen.

Kortom, wij zijn gelukkig getuige te mogen zijn en hopen dat te blijven want met de drive die jullie tonen is het halen van een volgend lustrum een makkie.

Veel groeten, ook van Ineke”

 

Rondvaart op de River Queen

Wij zijn trots op onze vloot. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere uitzicht vanuit de ruime lounge met 360 graden panoramaraam. Het moderne schip leent zich perfect voor feesten en partijen. Aan boord heeft u alle ruimte om samen met uw gasten te genieten van een mooie beleving op het water. Uiteraard onder het genot van een hapje uit onze ruime keuken. Vergeet niet om een koud (of warm) drankje bij ons aan de gezellige bar te bestellen. Meer informatie…