Maak kennis met onze vloot

Maak kennis met onze vloot

Wij zijn enorm trots op onze vloot! Deze bestaat op dit moment uit acht moderne en sfeervolle schepen. Voor elk grootte gezelschap en elke gelegenheid hebben wij een geschikt schip voor u. Graag stellen wij de acht schepen aan u voor!

River Queen

Sinds kort weer terug in de vaart bij ons. Dit prachtige, moderne en luxe schip leent zich perfect voor feesten en partijen door de ruime lounge. De flexibele inrichting maakt dit schip ideaal geschikt voor buffetten of vergaderingen. Tevens is er een ronde zithoek aanwezig met een panoramisch zicht op het water. Aan boord van de River Queen heeft u alle ruimte om, samen met uw gasten, te genieten van een fantastische beleving op het water. De beleving is compleet door de hapjes uit onze ruime keuken en de drankjes van de gezellige bar. De River Queen biedt plaats aan 170 gasten binnen en het bovenop het buitendek is ruimte voor 100 gasten. Uiteraard beschikt de River Queen over verwarming, airco en een invalidentoilet.

Sleutelstad

Ervaar de ruimte aan boord van de Sleutelstad met de gezellige salon en de ronde voorzit dat plaats biedt aan 70 gasten. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime buitendek, dat eveneens plaats biedt aan 70 gasten. Dit schip is ideaal voor een rondvaart of dagtocht naar een prachtige stad in het Groene Hart. De Sleutelstad neemt u graag mee over de mooie wateren. Daarnaast is het schip uitermate geschikt voor bruiloften, personeelsfeesten en recepties door de aanwezige dansvloer, keuken en uitgebreide bar. Maar ook voor vergaderingen is de Sleutelstad prima geschikt. Verder beschikt het schip over verwarming, airco en invalidentoilet.

River Princess

Dit prachtige, moderne en luxe schip is zeer geschikt voor feesten en partijen door de ruim opgezette salon. De salon heeft grote ramen waardoor u een grandioos uitzicht heeft op de omgeving. De flexibele inrichting maakt dit schip ideaal geschikt voor buffetten of vergaderingen. De River Princess biedt plaats aan 110 gasten binnen en heeft bij mooi weer plek voor 100 gasten op het buitendek boven. Aan boord beschikt de River Princess over alle gemakken voor elke gelegenheid, zoals een kleine keuken, goed uitgeruste bar, verwarming, airco, invalidetoilet en geluidsinstallatie.

Rijnstroom

De ‘Rijnstroom’ is een sfeervolle rondvaartboot. Aan boord kunt u gezellig zitten, zowel binnen als buiten op het achterdek. Vanuit elke hoek van het schip heeft u mooi zicht op het water en de prachtige omgeving, dankzij de grote raampartijen. De Rijnstroom biedt plaats aan 70 gasten en bij mooi weer kunnen 30 gasten plaatsnemen in de riante buitenkuip. Aan boord is een bar aanwezig, evenals een invalidenlift en verwarming.

Koningin Juliana

Het partyschip bij uitstek is de Koningin Juliana. Zij voldoet aan alle voorwaarden voor een geslaagd feest op het water. Het schip is geschikt voor groepen tot maximaal 150 personen, verspreid over twee salons. Bij mooi weer kunt u op het riante panoramadek genieten van de fantastisch uitzichten. In beide salons is een gezellige scheepsbar aanwezig. Aan boord beschikken wij over een keuken, dansvloer, verwarming en invalidenlift en -toilet.

Rijnland

Aan boord van deze sfeervolle rondvaartboot kunt u gezellig zitten, zowel binnen als buiten op het achterdek. De Rijnland biedt plaats voor 70 personen binnen en op het riante achterdek kunnen 30 personen plaatsnemen. Vanuit elke hoek van het schip heeft u een mooi overzicht, door de grote raampartijen. Verder beschikt de Rijnstroom over een bar, verwarming en invalidenlift.

Statenjacht Zuid-Holland

Het statenjacht ‘Zuid-Holland’ heeft koninklijke gasten aan boord mogen verwelkomen, alsmede de Commissaris van de Koningin. Het jacht is exclusief te boeken voor kleine groepen voor een verjaardag, vergadering of bijeenkomst en biedt plaats aan 10 tot 12 gasten.

Stan Huygens

Het paradepaardje van onze vloot is de ‘Stan Huygens’. Wist u dat deze boot ook bekend staat als de ‘Heinekenboot’? Freddy Heineken was vaak aan boord van de ‘Stan Huygens’ te vinden. Het is een modern schip met een prachtig strak design en een luxe inrichting, met volledige bar en keuken. De luxe lederen halfronde banken in combinatie met de houten vloer geven de Stan Huygens een gezellige sfeer. De sfeer op het schip kan op aanvraag worden aangepast door het uitgekiende lichtplan, met ledverlichting, dat in elke gewenste kleur in te stellen is. Door de grote raampartijen heeft u een prima zicht naar buiten die bij mooi weer omlaag kunnen. Tevens kan daarbij het deels schuifbare dak open. De Stan Huygens is geruisloos en milieuvriendelijk door de elektrische aandrijving. Heeft u iets te vieren? De Stan Huygens is de ideale partyboot en door de flexibele inrichting biedt het plaats aan groepen met verschillende grootte.

Bent u al aan boord van één van onze schepen geweest? Wij nemen u graag mee aan boord voor een dagtocht of rondvaart. Mogen wij binnenkort de loopplank voor u uitleggen?