Kent u ons dagtochtenaanbod al?

Nu de temperaturen weer langzaam oplopen en het langer licht is, bent u zonder enige twijfel uw uitstapjes voor de zomermaanden al aan het plannen. Lijkt het u niet heerlijk om een stad of evenement te bezoeken en daarbij geheel ontzorgd te worden? De dagtochten van Rederij van Hulst bieden u dit allemaal!

Waar wilt u heen?

Onze thuishaven ligt rondom de Kagerplassen. Hiervandaan nemen wij u mee naar verschillende plaatsen in de omgeving. Hierbij kunt u denken aan de plaatsen Leiden, Delft, Gouda, Rotterdam, Haarlem en Amsterdam. Heeft u deze steden altijd al willen bezoeken en heeft u daar nooit de tijd voor genomen? Boek dan deze lente een dagtocht bij Rederij van Hulst!

Thema’s

Naast dagtochten naar aansprekende plaatsen rond de Kagerplassen, bieden wij ook dagtochten met een thema. Kent u onze dagtocht naar Rotterdam met havenrondvaart, een tocht over de Does en Drecht, of een molen en merentocht al? Bekijk op rederij een overzicht van alle dagtochten en kies uw favoriet!

Laat uw auto staan

Stap aan boord van één van onze prachtige schepen en laat u verrassen door de prachtige omgeving onderweg. Geen stress over de route naar uw bestemming en een parkeerplek op de plaats van bestemming. Ontdek Nederland eens via een andere weg.

Alles goed geregeld

Bij elke dagtocht die u bij ons boekt omarmen wij u van begin tot eind. Het begint bij de keuze van uw dagtocht. Onze website is zo ingericht dat u in een oogopslag een overzicht van ons aanbod heeft. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, nemen wij u stap voor stap mee in het bestelproces. Eenmaal aan boord geniet u naast het uitzicht ook van vele extra’s afhankelijk van de dagtocht.

Wanneer mogen wij u aan boord verwelkomen?

Heeft u uw keuze al gemaakt voor een dagtocht met één van onze schepen? Wij leggen graag de loopplank voor u uit. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Dat kan via telefoon, mail of chat.