In kerstsferen met Rederij van Hulst

In kerstsferen met Rederij van Hulst

Ons najaarsprogramma is bekend! Ook dit jaar is er weer volop aandacht voor de kerstperiode. Met leuke en gezellige boottochten naar diverse steden in Nederland genieten we van de gezelligste tijd van het jaar. In dit blog lichten we ons vaaraanbod tijdens deze periode uit.

Ontdek de kerstmarkt van Haarlem

Op zaterdag 7 december kunt u met ons meevaren naar Haarlem, waar wij de kerstmarkt gaan bezoeken. Tijdens de ontvangst om ca. 10 uur krijgt u van ons warme chocolademelk, koffie of thee en een heerlijke oliebol of appelflap. Tijdens de vaart naar Haarlem geniet u van de prachtige omgeving, terwijl wij een feestelijke kerstbrunch serveren. Om circa 13.30 uur komen we aan in Haarlem waar u tot rond 19.00 uur de tijd hebt om de kerstmarkt te bezoeken. Vervolgens brengen wij u weer veilig terug naar de Zijldijk in Leiderdorp.

De kerstmarkt van Delft

Tijdens deze tocht varen wij eveneens vanuit Leiderdorp, waar u om 9.30 uur wordt verwacht. We varen door het typische Hollandse landschap. Aan boord kunt u genieten van koffie met apfelstrudel. Ook de feestelijke kerstbrunch mag hier niet ontbreken. Om 13.00 uur arriveren we in het sfeervolle Delft. In deze prachtige stad bezoekt u de prachtige kerstmarkt. Omstreeks 17.00 uur wordt u per touringcar weer naar Leiderdorp gebracht. Dit dagje uit kunt u boeken voor 11 of 12 december.

Gouda bij Kaarslicht

De traditionele Goudse Kaarsjesavond op 13 december 2019 is een mooi en uniek evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. In het begin van de middag varen we richting Gouda. Tijdens deze vaartocht wordt er een heerlijk oud-Hollands buffet met stampotten, diverse soorten vlees en een dessertbuffet opgediend. Ook een Hollands drankassortiment is inbegrepen! Rond 17.45 uur arriveren we in Gouda, waar u tot 21.00 uur kunt genieten van dit prachtige evenement.

Vaart u mee?

Wilt u een van deze sfeervolle tochten boeken? Ga dan snel naar onze pagina https://rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/ en bestel uw tickets. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd bellen naar +31 (0)71 250 19 00 of mailen naar info@rederijvanhulst.nl.