Geniet van een Hollands buffet aan boord!

Geniet van een Hollands buffet aan boord!

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om te doen wanneer u een verjaardag of jubileum viert? Vaar met ons mee over de Kagerplassen en geniet van een heerlijk Hollands buffet aan boord. Geniet ook van de prachtige omgeving terwijl wij voor uw gasten een heerlijk buffet verzorgen. Een absolute aanrader voor jong en oud!

Het arrangement
Voor diverse groepen van 20 t/m 150 personen bieden wij dit prachtige arrangement aan. Wanneer u en uw gasten aan boord komen, wordt u verwelkomd met koffie en gebak. Een heerlijk begin dus. Terwijl wij door prachtige uitgestrekte landschappen varen, dienen wij het gevarieerde buffet op. Het Hollandse buffet bestaat uit diverse warme en koude gerechten en uiteraard mag een dessert niet ontbreken.

Doordat wij veel variatie aan gerechten bieden, maken wij het elke gast naar de zin! Zo serveren wij koude gerechten als vissoorten, zalmsalade, gevulde tomaatjes, rundvleessalade, gevulde eitjes en diverse soorten brood! Heerlijk om uw maaltijd mee te beginnen of te nuttigen als bijgerecht.

Ook de warme gerechten zullen uw gasten zeker aanspreken! Wij serveren bijvoorbeeld beenham met honingmosterdsaus, gepocheerde zalm, Boeuf Bourguignon, gegratineerde aardappelen, witte rijst en een Hollandse groentemix. Voor ieder wat wils. Als nagerecht dienen wij chocolademousse op. Gewenst kunt u een uitgebreid dessertbuffet kiezen tegen een meerprijs.

Wilt u meer informatie over dit all-in arrangement of wilt u weten wat de kosten zijn? Bekijk dan deze pagina.

Graag verzorgen wij uw feest of jubileum. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wilt u meer informatie of een offerte? U kunt ons altijd bereiken op e-mailadres info@rederijvanhulst.nl  of per telefoon op +31 (0)71 250 19 00.