Rederij van Hulst neemt u graag mee voor prachtige rondvaarten in het Groene Hart. Het Groene Hart ontdekken is het mooist vanaf het water. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid. Op verschillende dagen dit jaar organiseren wij prachtige rondvaarten. Bezoek bijvoorbeeld Delft, Rotterdam of Amsterdam vanuit Warmond, Leiden of Leiderdorp.

Ons vaargebied

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de ‘Kagerplassen’. Dit zijn bijna de grootste veenplassen van Nederland. Onze omgeving bestaat uit uitgestrekte weidelandschappen, tientallen (historische) molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving, u kijkt over het landschap heen. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Voor elk wat wils

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Wij nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Arrangementen

Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw boottocht op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Boten op Kagerplassen
Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij nemen u graag mee met een rondvaart door het Groene Hart en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken.