Genieten van heerlijke gerookte vis

Genieten van heerlijke gerookte vis

Een rondvaart met Rederij Van Hulst is een ware belevenis. Vanaf het water is zoveel moois te zien en onze vaarroutes gaan naar uiteenlopende locaties. Zo brengt de Paling & Drijvende Tuinen Tocht u niet alleen op het water, maar ook aan land. Waar u heerlijke gerookte vis kunt kopen.

Genieten van heerlijke gerookte vis
Na afloop van deze rondvaart ontvingen wij van een aantal passagiers onderstaand bericht:

Goedenavond,

Na een prachtige tocht over de Westeinder- en de Kagerplassen zijn wij aan het smullen van de gerookte makreel en voortreffelijke zalm van de rokerij. Dames bedankt voor de bediening en de aandacht voor iedereen.

Met vriendelijke groet,

Adri & Peter Nidschelm

 

Meer over de Paling & Drijvende Tuinen Tocht
Vanaf Leiderdorp varen wij regelmatig uit voor de Paling & Drijvende Tuinen Tocht. Een mooie vaarroute die u over de Kagerplassen richting Leimuiden leidt om vervolgens de Westeinderplassen op te varen. In dit plassengebied komt verrassend veel zoetwatermeerval voor. We vervolgen de vaarroute dwars door de drijvende tuinen van Aalsmeer. Zin in wat gerookte vis? Op de terugweg door de Kagerplassen maken we een tussenstop bij Palingrokerij Eveleens. Hier kunt u rondkijken in de rokerij en uiteraard ook heerlijke gerookte visspecialiteiten kopen.

Boek uw tickets hier.