Geniet van SAIL 2020 met Rederij van Hulst

Geniet van SAIL 2020 met Rederij van Hulst

Vanaf 1975 komen elke vijf jaar Tall Ships (zeegaande zeilschepen) van over de hele wereld naar Amsterdam! 45 jaar geleden werd SAIL voor de eerste keer georganiseerd als viering voor het 700-jarig bestaan van onze hoofdstad. Omdat het een enorm succes was werd dit eens in de vijf jaar herhaald. Wat maakt dat dit jaar van 12 t/m 16 augustus 2020 de 10e editie zal plaats vinden!

Als officiële partner van SAIL 2020 bieden wij diverse arrangementen aan tijdens SAIL:

SAIL-In (VIP-arrangement)
Tijdens de opening trekt een lange parade historische schepen vanuit IJmuiden aan u voorbij. Hoog in de masten zwaaien de enthousiasten matrozen, blij dat ze na hun tocht over de oceaan in Amsterdam zijn aangekomen.

U vertrekt om 7.00 uur per touringcar vanaf één van de opstaplocaties. Rond 8.30 uur arriveren wij bij het schip welke om 8.45 uur vertrekt. Na de prachtige vaartocht en opening arriveren wij weer op deze locatie om 15.30 uur, om vervolgens per touringcar naar uw eigen opstaplocatie te vertrekken.

Geniet van SAIL 2020
Wij ontvangen u aan boord op een van onze luxe party schepen, waar u kan genieten van het prachtige SAIL evenement, als officieel partner van SAIL 2020 varen wij ook met u door de IJhaven, het hoogtepunt van de SAIL 2020.

Middageditie
U vertrekt om 12.00 uur per touringcar vanaf één van de opstaplocaties. Rond 13.15 uur arriveren wij bij het schip, het schip vertrekt om 13.30 uur. Na de prachtige vaartocht arriveren wij weer op deze locatie om 17.00 uur, om vervolgens per touringcar weer naar de opstaplocaties te vertrekken. Omstreeks 18.30 uur arriveert u weer op de opstaplocatie.

Avondeditie
U vertrekt om 17.00 uur per touringcar vanaf één van de opstaplocaties. Omstreeks 18.30 arriveren wij in SAIL Village, vanwaar het schip om 19.00 uur vertrekt. Na de prachtige vaartocht en de avondshow arriveren wij weer op deze locatie om 23.00 uur, om vervolgens per touringcar weer naar de opstaplocaties te vertrekken. Omstreeks 00.30 uur komt u weer aan op uw opstaplocatie.

SAIL-Out
Het vertrek van de imposante Tall Ships is een indrukwekkende gebeurtenis. Pas over vijf jaar komen er weer zóveel schepen bij elkaar. Rederij van Hulst vaart als officiële partner van SAIL 2020 mee in de vertrekkende SAIL-Out parade van schepen. We zwaaien de matrozen uit die hoog in de masten staan en wensen hen een veilige reis over de oceanen.

U vertrekt om 12.00 uur per touringcar vanaf één van de opstaplocaties. Omstreeks 13.15 uur arriveren wij in SAIL Village, vanwaar het schip om 13.30 uur vertrekt. Na de prachtige vaartocht en de parade varen wij terug naar uw eigen opstaplocatie in Maarssen of Leiderdorp, waar u omstreeks 19.30 uur zult arriveren.

Vaart u met ons mee tijdens dit spektakel? Tickets kunt u eenvoudig en snel via onze website bestellen (VOL=VOL). Op het moment van schrijven zijn er nog enkele plaatsen vrij voor SAIL-in en Geniet van SAIL (middag- + avondeditie). SAIL-Out is al uitverkocht.