Feest op het water

Feest op het water

Als Rederij van Hulst verzorgen wij al ruim 60 jaar activiteiten op het water. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in culinaire rondvaarten en feesten op het water voor maximaal 250 gasten. Het rondvaartbedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio voor evenementen op het water.

Wat heeft u te vieren?

Of het gaat om een grootse bruiloft of een klein intiem jubileum, voor ons maakt dat geen verschil. Voor elk feest of evenement hebben wij een schip om uw feest tot een groot succes te maken. Onze schepen lenen zich uitstekend voor feesten voor grote en kleine gezelschappen. Daarbij zijn twee van onze schepen voorzien van een heuse dansvloer.

Unieke ervaring

Een feest organiseren aan boord van onze schepen is een unieke ervaring. Uw gasten blijven geboeid door de steeds wisselende omgeving. Daarnaast kunnen wij uw gezelschap vanaf bijna elke locatie laten opstappen, als er maar bevaarbaar water aanwezig is.

Stralend middelpunt

Aan boord bent u (of iemand anders natuurlijk) het stralend middelpunt van het feest. Dat is mogelijk doordat u de volledige catering uit handen heeft gegeven aan onze gepassioneerde koks. Zij verzorgen uw feest tot in de culinaire puntjes. Al uw aandacht kan daarom naar uw gezelschap gaan.

Waarheen vaart uw feest?

Onze thuishaven ligt rondom de Kagerplassen. Deze liggen middenin het Groene Hart. De Kagerplassen liggen samen met het Braassemermeer in het gebied met de meeste molens en zelfkazende boeren van Holland. Ook kent het gebied een rijke flora en fauna.

Vaart u mee?

Wij leggen graag de loopplank voor u uit. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. U kunt mailen naar info@rederijvanhulst.nl of bellen naar +31 (0)71 250 19 00.