Een kleine greep uit ons vaartochtenaanbod 2020

Een kleine greep uit ons vaartochtenaanbod 2020

Ook dit jaar hebben wij weer een prachtig aanbod van diverse vaartochten over de Kagerplassen.
Wij trappen in maart af met onze Lentecruise. Tijdens deze vaartocht geniet u van het uitzicht met historische molens en de befaamde, prachtige, bloeiende Bollenstreek.

Nieuwe vaartochten
Wat dacht u van onze nieuwe vaartocht ‘Brunchen in het Groene Hart’? Polders, koeien, molens, meren en mooie Hollandse dorpen. Vaar mee en geniet tijdens deze schitterende tocht over plassen, vaarten, rivieren en kanalen. Ook ‘Holland op zijn mooist’ is nieuw dit jaar. Vanuit Katwijk aan Zee vaart u met een van onze luxe schepen en geniet u van het prachtige uitzicht. Tijdens deze vaartocht bestaat de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Kaageiland. Een bezoek aan het Kaageiland vindt ook plaats tijdens onze vaartocht ‘over de Kagerplassen’.

Paling en molens!
Kiest u voor onze Paling en Tuinentocht vanuit Leiderdorp, dan gaat u dwars door de drijvende tuinen van Aalsmeer met een bezoek aan de befaamde palingrokerij van Eveleens. Kent u onze Molen en Merentocht al? Tijdens deze vaartocht komt u langs ca. 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens.

Vaarten in de zomer
Een bezoek brengen aan de toeristenmarkt van Katwijk? Combineer dit met onze vaartocht rondom Leiden! In augustus varen onze schepen weer richting SAIL Amsterdam. Wij hebben maar liefst vier verschillende speciale SAIL-arrangementen, dus genoeg keuze!

Benieuwd naar ons complete aanbod of direct tickets boeken? Dat kan snel en eenvoudig via onze website.