Dagtochten in augustus

Dagtochten in augustus

In de zomermaanden trekken we er graag op uit. Een wandeling of fietstocht, genieten aan het strand, museumbezoek of een dagje naar een andere stad zijn populaire uitstapjes in eigen land. En dat is ook niet verwonderlijk, want ons mooie Nederland biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van natuur en cultuur.

Ontspannen reizen over het water
Omdat kiezen lastig is, heeft Rederij van Hulst een aantal ingrediënten voor een mooie dag samengevoegd in onze dagtochten. Op een geheel verzorgde dag geniet u van de natuur langs het water en van de culturele bezienswaardigheden in een stad naar keuze. Wat dacht u van een dagje Gouda of Amsterdam? Heerlijk ontspannen reist u over het water, zoeken naar een (betaalbare) parkeerplek is niet nodig! Benieuwd hoe zo’n dagtocht verloopt?

Prachtige natuur
In de loop van de ochtend vertrekken we vanaf onze opstapplaats. Vanaf het water geniet u van de prachtige natuur. U ziet het Nederlandse landschap aan u voorbij trekken: prachtige weidelandschappen, historische molens en natuurlijk de flora en fauna van op en rond het water. Onderwijl geniet u van een heerlijk hapje en drankje. Enkele van onze dagtochten zijn zelfs inclusief verzorgde brunch. Tijdens de vaartocht vertellen we u bijzondere wetenswaardigheden over de omgeving.

Ontdek een van Nederlands mooie steden
Onze vaartocht leidt u naar de stad van uw keuze. Hier heeft u de tijd om zelfstandig de stad te ontdekken. Bezoekt u graag een museum of geniet u liever van de stad vanaf een zonnig terras? Neem de tijd om door de stad te struinen, bezoek een markt of andere bezienswaardigheden. Onze schipper of gids kan u natuurlijk een aantal tips geven.

Vogels langs de waterkant
Tijdens de terugvaart glijdt het landschap weer aan u voorbij. Kent u de vogels die langs de waterkant leven? Waarschijnlijk ziet u er verschillende, wellicht zelfs een ooievaar op haar nest! Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten tijdens de terugvaart. We serveren u iets te eten en te drinken zodat u niet met lege maag weer aanmeert.

Deze maand
Ook deze maand varen wij weer diverse malen af voor een geheel verzorgde dagtocht. Kiest u voor een dagtocht naar Gouda of bijvoorbeeld Stoomgemaal Cruquius? Bekijk hier ons volledige aanbod. We verwelkomen u graag aan boord!