Dagtocht Rondje Noord-Holland!

Dagtocht Rondje Noord-Holland!

Vaar mee met onze dagtocht Rondje Noord-Holland! We varen door de grootste provincie van Nederland waar we onder andere door Amsterdam en Haarlem onze koers uitzetten. Aan boord geniet u van alle luxe en gemakken die onze schepen te bieden hebben. In juli of augustus nemen wij u graag een keer mee aan boord!

Onze vaarroute
Bij deze dagtocht stapt u op in Leiderdorp waar wij over de Kagerplassen en de welbekende Ringvaart in de richting van de Kostverlorenstraat in Amsterdam. Via de Houthaven komen we uit op het Binnen-IJ en zien wij het vernieuwde IJ-oeverproject en het EYE Filmmuseum van dichtbij. Wij varen via het Noordzeekanaal naar Spaarndam, waar we het Spaarne opschutten. Langs de Mooie Nel varen wij dwars door Haarlem weer huiswaarts.

Ons schip vertrekt om 9:00 uur vanuit Leiderdorp waar wij rond 18:00 uur weer aanmeren. We varen op 16 juli en 8 en 20 augustus.

Faciliteiten
Aan boord geniet u van vele luxe faciliteiten. Zo word u verwend met koffie en gebak, een luxe buffet en een bittergarnituur. Voor u weer van boord gaat, krijgt u een heerlijke kop soep met een Club Sandwich! Uiteraard is er ook ruimte om zelf eten en drinken te bestellen, hiervoor is er een kleine kaart beschikbaar. Wilt u van tevoren uw keuzes doorgeven? Dit kan ook, dan zorgen wij ervoor dat dit voor u wordt geserveerd.

Vaart u met ons mee?
Bent u net zo enthousiast over deze dagtocht als dat wij zijn? Dan zien we u graag aan boord! U kunt uw tickets online boeken via deze link. Heeft u vragen? Deze kunt u mailen naar info@rederijvanhulst.nl of bellen naar +31 (0)71 250 19 00.