Bezoek de toeristenmarkt van Katwijk met ons

Bezoek de toeristenmarkt van Katwijk met ons

Katwijk kent vele en diverse bezienswaardigheden. Zo is er het Katwijks Museum, de historische kerken en verschillende monumenten. Maar ook het winkelhart ‘Zeezijde Katwijk’, of de boulevard en niet te vergeten het strand met zijn strandtentjes.

Zomermarkt

In het zomerseizoen heeft Katwijk aan Zee een extra bezienswaardigheid; de toeristenmarkt. In het centrum van Katwijk aan Zee staan elke dinsdag van 13:00 tot 21:00 uur maar liefst 130 kraampjes met een groot aanbod in verschillende producten.

Thema’s op de toeristenmarkt

De eerste toeristenmarkt in 2019 wordt gehouden op 25 juni en elke week heeft de markt een ander thema. Dit komt in een aantal kraampjes tot uitdrukking. Daarnaast zijn er diverse activiteiten op het Andreasplein en in de directe omgeving.

Op loopafstand

Niet alleen de bezienswaardigheden zijn binnen loopafstand. Als u van ons vaaraanbod gebruik maakt, zetten wij u rond 12:30 uur af aan de Zwaaikom in Katwijk aan Zee. Dit is op loopafstand van de toeristenmarkt en andere bezienswaardigheden. Dat geeft u voldoende tijd om de toeristenmarkt te bezoeken voordat wij u om 16:00 uur weer verwachten aan de Zwaaikom voor de terugreis.

Wanneer mogen wij u aan boord verwelkomen?

Heeft u uw keuze al gemaakt voor een dagtocht naar de toeristenmarkt met een van onze schepen? Wij leggen graag de loopplank voor u uit. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. U kunt mailen naar info@rederijvanhulst.nl of bellen naar +31 (0)71 250 19 00.