Wilt u uw 50 jarig huwelijksfeest uitbundig vieren, maar dan net even anders? Bij Rederij van Hulst kunt u in een ongedwongen sfeer feestelijk gaan varen. U en uw gasten beleven een onvergetelijke ervaring. 50 jaar getrouwd zijn is een hele prestatie, dus van het 50 jarig huwelijksfeest dat daarbij hoort, maken wij graag een groot succes. Met live muziek, heerlijke hapjes bereid door onze scheepskok en het prachtige uitzicht over het water is er altijd iets te doen of te zien.

Opstapplaatsen voor uw 50 jarig huwelijksfeest

Uw 50 jarig huwelijksfeest begint op één van de vele vaste opstaplocaties in Zuid-Holland. Bekijk onze afvaartlocaties.

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaartlocaties in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Met Rederij van Hulst bent u verzekerd van een perfect verzorg 50 jarig huwelijksfeest.

Contact opnemen met Rederij van Hulst

Wilt u uw 50 jarig huwelijksfeest op het water vieren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of een e-mail richten aan info@rederijvanhulst.nl. U kunt ons bellen via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.