14 december: Rondvaart Katwijk naar Leiderdorp

14 december: Rondvaart Katwijk naar Leiderdorp

Op zaterdag 14 december staat de volgende rondvaart in de planning. Rond 13:15 uur verzamelen we met iedereen bij het marktplein in Katwijk. Hier vandaan zullen we met een touringcar (of dubbeldekker) rond 13:30 uur vertrekken richting Leiderdorp . Hier stappen we op de River Princess en zullen we 4 uur durende rondvaart gaan maken.

Vertrektijd: 14:00 uur.
Aankomst terug in Leiderdorp: 18:00 uur.

Gedurende deze 4 uurtjes kan er aan boord van deze prachtige boot genoten worden van 5 whisky’s en verschillende heerlijke hapjes. Ook is er de mogelijk om een pilsje/frisje te kopen .
Er zal Heineken op de tap staan. Ook is het mogelijk om aan boord met pin te betalen. Iedereen krijgt eveneens een uniek gegraveerd whisky glas als aandenken van deze whisky rondvaart.
De kaart prijs is alleen iets duurder dan de eerste keer dit in verband met:

– De grotere boot
– 1 uur langer varen .
– een gegraveerd whisky glas .
– de bus van Katwijk naar Leiderdorp en weer terug.

Zodoende zal de kaartprijs €90,- zijn, hiervoor krijgt iedereen natuurlijk wel een waanzinnige middag. Kaarten zijn te bestellen via katwijkevents@gmail.com of Dirkdescut@gmail.com of via de Facebook/messenger van Dirk van Duijn.

In samenwerking met Rederij van Hulst, Catering Cor Jansen, Katwijk Events, Slijterij De Hoorn en Dirk van Duijn zal dit weer een top middag worden. Het lijkt nog ver maar de eerste 20 plekken van de 85 zijn al gereserveerd dus wees er op tijd bij.

Met vriendelijke groet Dirk van Duijn.