Arrangements

Wat is een mooiere plek om een feest te vieren dan op een boot? U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw gezelschap omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen. U kunt op bijna iedere plaats opstappen (zolang er maar water is!) en talloze vaarroutes zijn mogelijk.

3 uur varen met Oosters buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 3-urige vaartocht en ons uitgebreide Oosterse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.

3 uur varen inclusief brunch

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 3-urige vaartocht en ons uitgebreide brunch met heerlijke koude en warme gerechten.

4 uur varen met Frans buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 4-urige vaartocht en ons uitgebreide Franse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.

4 uur varen met Hollands buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 4-urige vaartocht en ons uitgebreide Hollandse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.

4 uur varen met Italiaans buffet

Rederij van Hulst - arrangementen

Wilt u onbezorgd op het water genieten voor een vaste prijs per persoon? Kies dan voor het all inclusive-arrangement, bestaande uit een 4-urige vaartocht en ons uitgebreide Italiaanse buffet met heerlijke koude en warme gerechten.