Audioguide beschikbaar: 🎧 NL/EN/DE/FR

Wij nemen u mee op de mooiste en leukste rondvaart rondom Leiden en omgeving. Vanuit de passantenhaven van Leiden varen wij over de Oude Rijn en de Zijl naar één van de mooiste vaargebieden van het land: de Kagerplassen.

De Kagerplassen bestaan uit poldereilandjes, uitgestrekte weidelandschappen, historische poldermolen en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving. U vaart langs polders met koeien in de wei, eilanden met historische poldermolens en vergezichten.

De Kagerplassen vormen een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, sloepvaren en roeien, en met vorst schaatsen en ijszeilen. ’s Zomers varen talloze bootjes op de plassen. Hollandser kan het niet!

Een ontspannende tocht die zich goed laat combineren met een dagje Leiden. Lekker struinen door het historische Pieterskwartier, een hofjeswandeling maken, shoppen of een terrasje pakken aan de gracht… Leiden en Rederij van Hulst heten u van harte welkom!

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze boot is niet toegankelijk voor rolstoelen.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Parkeertips:
- Parkeergarage Haarlemmerstraat op 350m.
- Middelstegracht 50 in Leiden.
- Parkeerterrein Haagweg 4 en maak gebruik van de gratis shuttleservice

Parkeren naast de boot is helaas niet mogelijk.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...