Varen naar Delft? Ja, dat kan! Via de prachtige route over de Vliet varen wij naar Delft. Na de afvaart serveren wij u koffie met appelgebak. Terwijl onze kapitein het schip door het sluisje van Leidschendam stuurt, geniet u van een kopje dagverse soep, twee broodjes en een Hollandse snack. U bezoekt Delft dus niet met een lege maag.

Delft heeft een uitgebreid aanbod aan musea, gezellige pleinen en winkels. Graag zetten we schilder Jan Steen in een bijzonder licht omdat hij onder anderen in Delft heeft gewoond en gewerkt. U kunt met ons verder in zijn voetsporen reizen via de dagtocht Haarlem, of de speciaal uitgezette wandelingen door Leiden en Warmond.

Op de Oude Delft 74 vindt u de voormalige brouwerij & herberg De Roskam, waar schilder Jan Steen woonde en werkte als brouwer. Op dit adres zit nog steeds een hotel. De historische grachten in het centrum van Delft nodigen uit tot gezellig struinen tot het tijd is om weer aan boord te gaan.

Op de terugweg serveren we onze nieuwe high-tea. Tijdens de vaart is naast de inbegrepen verzorging ook de kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met panoramadek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...