Audioguide beschikbaar: 🎧 NL/EN/DE/FR/IT/ES

Vanuit de nationale ‘bollenhoofdstad’ Lisse geniet u zo’n 1,5 uur van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De vaartocht staat in het teken van het typische polderlandschap in deze regio. De prachtige vergezichten, het kabbelende water, de historische molens en de groene poldereilanden doen ieders ‘groene hart’ sneller slaan.

U kunt uw rondvaart combineren met een bezoek aan ‘Tulip Experience Amsterdam’ in Noordwijkerhout. Koop bij ons uw combinatieticket en krijg een bosje tulpen gratis!

Tulip Experience Amsterdam is een nieuwe kleurrijke belevenis in het hart van de Bollenstreek. Wij nemen bezoekers mee op een dynamische ontdekkingstocht door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Het verhaal achter het Nederlandse icoon wordt hierbij levendig verteld vanuit het oogpunt van de bollenkweker.

Met een levendig museumgedeelte, een prachtige selfie/showtuin met 1 miljoen tulpen (met 500 verschillende soorten uit eigen kwekerij!) en het plukken van een eigen bos tulpen in de indoor pluktuin willen we bezoekers een complete beleving geven van het bollenkwekersvak en natuurlijk de tulp!

Bij ‘Tulip experience Amsterdam” krijgt u op vertoon van uw ticket, een plattegrond en een bosje tulpen. Een bezoek aan Tulip Experience is opgebouwd uit 3 componenten het museum, de showtuin buiten en de indoor pluktuin.

Let op: uw bezoek is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer. Het schip stopt niet bij Tulip Experience Amsterdam, want deze is gevestigd in Noordwijkerhout op 10 minuten rijden van het schip.
Om toegang te krijgen bij Tulip Experience Amsterdam’ dient u uw ontvangen ticket te laten zien. (Hardcopy of digitaal)

De Lentecruises vinden plaats tijdens de periode dat de Keukenhof geopend is: 24 maart tot en met 15 mei 2023. Er zijn meerdere afvaarten per dag. Voor groepen (25+ personen) afvaart ieder half uur, uitsluitend op reservering. Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Adresgegevens van de opstapplaats in Lisse:
Kanaalstraat (t.h.v. nr. 270), 2161 JZ Lisse

Adresgegevens van Tulip Experience Amsterdam: Tulip Experience Amsterdam: Delfweg 37, 2211 VK Noordwijkerhout www.tulipexperienceamsterdam.com

Open alle dagen van 23 maart t/m 14 mei 2023 van 9.00-18.00 uur.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...