Ervaringen bij ons aan boord: bestuur van de Haagse afdeling van de Orde van den Prince 

"Graag wil ik u namens het bestuur van de Haagse afdeling van de Orde van den Prince dankzeggen voor de mooie boottocht op zaterdag 17 juni. Het was interessant onderweg uitleg te krijgen en ook de catering was prima verzorgd. Een aanbeveling zo’n boottocht nog eens mee te maken!" 


 Ervaringen bij ons aan boord: Zonnebloem afdeling Oegstgeest

"Hierbij wil ik u nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie vaartocht die we vorige week over de kagerplassen hebben gemaakt met onze gasten. Zowel de gasten als wij als vrijwilligers hebben genoten van de goed verzorgde vaartocht. Ook het contact tijdens de voorbereiding heb ik als fijn ervaren. "


 

Ervaringen bij ons aan boord: Arjan en Jeanette Schuil

"Afgelopen zaterdagavond hebben we genoten van een prachtige tocht over de Kagerplassen met heerlijk eten o.l.v. een gezellige kapitein en de serveerster Marja. Het was top! Bedankt voor een onvergetelijke avond!"


Ervaringen bij ons aan boord: Team Citymarketing, Gemeente Haarlemmermeer

"Onze ervaringen met Rederij van Hulst en Catering Cor Jansen zijn heel goed. Nogmaals bedankt voor de samenwerking!"


Ervaringen bij ons aan boord: Familie Servaas 

"Vrijdag 15 sept. jl. hebben wij de boottocht naar Gouda gemaakt. Dit hebben wij ervaren als een geweldige dag. Alle lof voor de dames en heren die aan deze reis hebben meegewerkt. De verzorging en het heerlijke eten waren top. Dit is een echte aanrader!"