Sfeerimpressie dagtocht Delft

14-09-2017

Regelmatig maken wij de mooiste dagtochten naar Hollandse steden. Wij beginnen de vaartochten bij onze afvaartlocatie in Warmond. Met uitzicht op de bijzondere vergezichten, uitgestrekte natuur en oer-Hollandse molens, gaan wij op weg naar Delft, Gouda of Haarlem. Deze week nemen u graag mee voor een sfeerimpressie van een dagtocht naar Delft.

Over de dagtocht Delft

Delft is de stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, romantisch overnachten, gezellige terrassen en bourgondisch eten en drinken. Wat ons betreft een ultieme vaarbestemming. Tijdens de dagtocht Delft kunt u in 2,5 uur tijd de stad zelf verkennen. Natuurlijk geven wij u aan boord graag tips over de hoogtepunten van de stad. 

Op de route 

Wat komt u onderweg zoal tegen? Via o.a. de Kagerplassen vervolgen wij onze tocht via Leiden. Zo pakt u vanaf het water ook een glimp mee van een andere mooie stad. Ook ziet u een aantal prachtige bezienswaardigheden van Leidschendam, zoals de Petrus en Pauluskerk. Via 'het Sluitje' varen wij verder in de richting van Delft, waar we uiteraard aanmeren. Vanaf dan is iedereen vrij om een eigen route in Delft uit te stippelen. Aan het einde van de dag ontmoeten we elkaar weer bij de aanmeerplek. Na een geslaagde dag maken wij de tocht terug naar Warmond. 

Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van de dagtocht naar Delft? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

 

 

 

Terug