Rederij van Hulst biedt gevarieerd aanbod dagtochten

10-05-2017

Bent u op zoek naar een vaartocht in combinatie met een stadsbezoek? Dan bent u bij Rederij van Hulst aan juiste adres. In ons aanbod kunt u kiezen uit de dagtochten naar de steden Haarlem, Delft, Gouda en Amsterdam.

Hoe ziet het programma eruit?

Wij verwelkomen u aan boord met koffie/thee en gebak. Met de boot varen we naar de stad die u uitgekozen hebt en maken een uitgebreide stop in het centrum van de stad. Daar heeft u zo’n 2,5 uur de tijd om een museum te bezoeken, gezellig rond te wandelen of om te winkelen. Tussen de middag verzorgen wij een lekker kopje soep met belegde broodjes. In de loop van de middag kunt u onder het genot van een drankje genieten van een stukje kaas en nootjes van de rondvaart. Twee consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.


Waar vertrekt uw boot?

De afvaartlocatie bevindt zich in de Gemeentehaven van Warmond aan de Jan Steenlaan t.h.v. nr. 36.


Wanneer?


Hoe laat?

De dagtochten naar Haarlem, Delft en Gouda en vertrekken om 9:30 uur en komen ca. 18.00 uur terug. De tijden voor de dagtocht naar Amsterdam bepalen wij graag in overleg met u.

Prijzen

Voor de dagtochten naar Haarlem, Delft en Gouda zijn de prijzen als volgt: voor volwassenen zijn de kosten per persoon €45,- en voor kinderen geldt het tickettarief van €35,-.

De prijs voor de dagtocht naar Amsterdam hangt af van het programma dat wij gezamenlijk bepalen.


Reserveren

U kunt tickets voor deze dagtochten reserveren per mail via info@rederijvanhulst.nl of telefonisch via +31 (0)71 301 01 33. Op www.rederijvanhulst.nl vindt u nog meer rondvaarten en bijzondere vaartochten.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Reserveer snel om teleurstellingen te voorkomen, want vol = vol. Graag tot ziens tijdens een van onze vaartochten!

 

Terug