Paasdrukte in Nederland

13-04-2017

De paasdagen staan voor de deur! Het is tijd om er dagjes uit te gaan, familie en vrienden te ontmoeten en van ons mooie land te genieten. 

In dit paasweekend zullen er maar liefst 950.000 buitenlandse bezoekers naar ons land komen. Dat zijn er 100.000 meer dan afgelopen Pasen. Een half miljoen Nederlanders kiest ervoor om dit jaar op vakantie te gaan tijdens de paasdagen, veelal in ons eigen land. Vooral de Bollenstreek en de kust zijn in trek, zowel bij binnenlandse- als buitenlandse toeristen. (Bron: NBTC Holland Marketing)  

Stapt u aan boord tijdens onze paasspecial?

Tijdens Eerste Paasdag organiseren wij een unieke vaartochten met brunch of high tea. Helaas kunt u niet meer reserveren voor deze vaartocht, want de plaatsen zijn volgeboekt. Bent u er op 16 april wel bij tijdens onze speciale vaart? Deel uw ervaringen en foto’s met ons via onze social media-kanalen, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Gebruik @RederijvanHulst in uw bericht om ons uw ervaringen te laten zien!

Een dagje uit naar de Keukenhof

Wist u dat wij van dinsdag tot en met zondag rondvaren vanuit Lisse? Tot en met 15 mei kunt u bij ons een rondvaart combineren met een dagje naar de Keukenhof! Bij ons kunt u naast het vervoer over water, ook terecht voor toegangskaarten. Zo ontstaat er een volledige dag uit! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


"Rederij van Hulst wenst u een vrolijk Pasen!"

Terug