Een dagje mee aan boord: Rondvaart Meren en Molentocht

15-06-2017

Heeft u ons artikel in "Genieten op en aan het water" gelezen in de krant? Klik hier om ons artikel te lezen (pagina 10)

Welkom aan boord bij Rederij van Hulst!

De zomer is in aantocht! Geniet bij ons aan boord van het mooie weer en de schitterende omgeving. Rederij van Hulst zorgt voor een prachtige belevenis op het water. Kom daarom cultuur proeven op één van onze boten en geniet met volle teugen van al het moois dat het Groene Hart en Hollands Midden bieden. Wij hebben een divers aanbod aan rondvaarten en dagtochten. Hieronder nemen wij u mee op een rondvaart om u alvast op het droge te laten genieten.

Een dagje mee aan boord: Rondvaart Meren en Molentocht

Stel, het is een warme zomerdag in juli en u heeft zin in een leuk dagje uit. Bij Rederij van Hulst bent u dan aan het goede adres! U meldt zich op donderdag of vrijdag rond 13:30 uur bij onze afvaartlocatie in Warmond, met uw gezelschap. Om 14:00 uur vertrekt de boot vanuit Warmond richting de Kagerplassen. Lekker ontspannen op het water met een geweldig uitzicht en een verkoelend briesje tijdens deze heerlijke zomerse dag. Na een tijdje komt de boot aan bij het Kaageiland. Daar kunt u tijdens een stop van 45 minuten rondwandelen, een terrasje pakken of een verfrissend ijsje kopen. Vervolgens zetten we weer koers richting Warmond. Voldaan stapt u van onze boot en bent u weer een bijzondere ervaring op het water rijker!

*De rondvaart Meren en Molentocht maakt in juli en augustus een stop op het Kaageiland. Naast de opstapplek in Warmond, kunt u op donderdag en vrijdag ook opstappen in Noordwijk (13:00).

Alle rondvaarten voor u op een rij:

Reserveer een plek aan boord

Reserveer uw tickets via info@rederijvanhulst.nl of +31 (0)71 301 01 33. Tickets zijn ook te koop bij ons kaartverkoophuisje op onze afvaartlocaties. Kijk voor meer informatie over onze rondvaarten, dagtochten en arrangementen op www.rederijvanhulst.nl.

Graag tot ziens tijdens een van onze vaartochten! Wanneer stapt u aan boord?

Terug